Werken bij EVI Zorg

EVI heeft ruimte voor partners in haar dreamteam. Partners die met hun hart onze broers en zussen kunnen ondersteunen en zo nodig voor ze zorgen.

De Familie van EVI groeit de afgelopen jaren. Misschien doordat onze deur altijd open staat of dat liefde voorop staat, we weten het eigenlijk niet, maar voelen het wel!
In elk geval doen wij het anders omdat wij onszelf zijn.

We ondersteunen mensen aan huis met diverse hulpvragen. Soms met een goed gesprek, soms gaan we mee naar moeilijk gesprek, of we doen een boodschap of klus samen. En nog veel meer, wij doen het gewoon! Sowieso zal je in elke stap de eigen kracht en liefde terugvinden, laten groeien en stabiliseren. Ons team staat open voor die zelfstandige handige, lieve en bekwame unieke leeuw(en)(innen)kracht, die zijn of haar hart voelt bonzen om kwetsbare broeders en zusters bij te staan in hun storm.

EVI zorgt ook voor jou als onderdeel van onze eigen zorgfamilie. Altijd iemand die je professionele back-up biedt, ruimte voor eigen visie, voldoende uren, heldere lichtlijnen, eenvoudige administratie en vooral een warm verlicht team. Ervaring, diploma en rijbewijs hebben natuurlijk een pre, echter voelen wij het liefst een hart wat klopt van passie en liefde.

Resoneert deze frequentie? Stuur een sollicitatie met foto, motivatie en Curriculum Vitae naar: welkom@evizorg.nl